1 iunie – Sarbatoarea copiilor!

Sarbatorita in multe tari, 1 Iunie este ziua dedicata exclusiv copiilor. Si in acest an, Bucurestiul abunda de evenimente dedicate prichindeilor. De la parcuri, cinematografe, spatii comerciale, locuri de joaca sau Gradina Botanica, in toate aceste locatii copiii vor fi vedetele zilei.
Iata cateva evenimente pe care ati face bine sa nu le ratati.

Afis Vanatoarea de Comori 2013 Bucuresti
Kidex
, Romexpo – expozitie cu produse si servicii pentru copii si parinti
Intre orele 12.00 si 14.00, Romexpo va organiza, special pentru copii, plimbari cu masini de epoca, pe Aleea Principala.
Vanatorii de comori – Gradina Botanica
Intre orele 09.00 si 14.00 sunteti invitati sa gasiti comorile ascunse in Gradina Botanica. Parintii si bunicii pot fi asistentii „vanatorilor”. Evenimentul este organizat de Asociatia Team Work.
Satul copilariei la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”
Incepand cu ora 10.00, in cadrul Muzeului vor avea loc o serie de evenimente dedicate copiilor. Vernisaje, momente artistice, ateliere de lectura si educatie plastica, mestesugari, lansari de carte.
Carnavalul Micilor Vedete – Foaierul cinematografului GrandCinemaDigiplex, din Baneasa Shopping City
Sunteti asteptati, incepand cu ora 17.00, la un bal mascat interactiv la care vor participa animatori, supereroi, printese si personaje de poveste.
Copiii coloreaza viata – Parcul Oraselul Copiilor
La ora 18.00, pe cerul Bucurestiului va fi inaltata prima expozitie de baloane personalizate.Evenimentul este organizat de Itsy Bitsy.

Tramvaiul Copiilor, Ploiesti
Regia Autonoma de Transport Public Ploiesti organizeaza plimbari cu tramvaiul de la Garile Sud si Vest spre Spitalul Judetean. Copiii vor primi cadouri de la sponsorii evenimentului.

 Targul national de jucarii – Sibiu, Parcul Tineretului
Pe langa expozitia de jucarii, copiii vor invata cum se confectioneaza o morisca sau o papusa din ate sau opinci.

Zilele copilariei – Baia Mare, Centrul Vechi
Spectacol de magie, piese de teatru sau demonstratii de zumba – sunt doar cateva dintre activitatile propuse de Primaria Baia Mare.

Bucuria copiilor – Onesti
Campanie de strangere a jucariilor, rechizitelor si hainutelor pentru copiii defavorizati din Onesti si imprejurimi. Centru principal de strangere, Centrul Onestin.

Crosul Familiei – Cluj, Polus Center
Daca sunteti din Cluj si doriti sa faceti miscare, va puteti inscrie, intre orele 09.00 – 10.00, la Crosul Familiei.

Indiferent ca mergeti la teatru, film, loc de joaca sau la unul dintre evenimentele organizate pentru aceasta zi, cel mai important este ca si voi, parintii, sa intrati in atmosfera copilariei si sa fiti, macar pentru o zi, COPII!

Publicat de Alina

Mama de baieti! Imi plac persoanele vesele si prietenoase, imi place sa citesc, sa vorbesc :) dar si sa ascult. Am terminat jurnalistica, am lucrat in presa dar si in marketing si comunicare. Imi place sa fiu mereu la curent cu ce se intampla in domeniile mele preferate si impart informatiile. Cei care ma cunosc, sper ca, m-ar descrie ca fiind sociabila, vesela, placuta😉.

Lasă un comentariu